Csendre, zöldre és terepre vágynak a magyarok


A 2020-ban megismert koronavírus járvány miatt teljesen átalakult a magyarok szabadidős tevékenysége: egy tanulmány szerint több mint másfélszer többen látogattak ki erdőkbe 2021 tavaszáig, mint azt megelelőzően.

Nógrád megye Magyarország egyik legerdősültebb területe, nyáron kellemes klímájával, természeti értékeivel és épített látnivalóival a kerékpáros turizmus hétvégi célpontjává válhat. Ehhez arra van szükség, hogy a meglévő szolgáltatások számára központi marketinget, egységes kommunikációt biztosítson egy arra vállalkozó szakértő társaság. A 222 Sport Alapítvány felvállalta az ehhez szükséges elképzelések összegyűjtését és a szakértői dokumentáció összeállítását.


 

A 222 Sport Alapítvány közreműködik térségi kerékpárutak tervezésének szakértői munkacsoportjában, javaslatokat tesz turisztikai alapú fejlesztésekre és rendezvényeken keresztül népszerűsíti a kerékpáros sportot.


Felmérjük az igényeket

Egy termék vagy szolgáltatás bevezetése előtt meg kell vizsgálni a lehetséges célközönség igényét!. A turizmus 2020 óta alapvetően megváltozott a járvány miatti korlátozások időszakában, így a marketing tanulmányokon túl további hatásvizsgálatok és elemzések is szükségesek a döntések meghozatala előtt.

Összegyűjtjük az ajánlható szolgáltatásokat

Pontosan tudni kell, hogy a célok eléréséhez mely szolgáltatások, milyen minőségben állnak rendelkezésre! A turisztikai célok megfogalmazásakor figyelmbe kell venni a területen működő vállalkozások gazdasági erejét, a lehetséges fejlesztések megvalósulásának ütemét!


Javasoljuk a kommunikációs megoldásokat

Az igények alapján kialakított célok és az ajánlható szolgáltatások szinkronizálását követően meg kell keresni azokat a kommunikációs lehetőségeket, amelyek kielégítő eredményt hozhatnak. A megoldásoknak tartalmazniuk kell számszerűsíthető elvárásokat, ellenőrizhető elemeket!