Számos érv


Világszerte divattá vált az egészséges életmód, amelyhez az egyik fontos összetevő a rendszeres sportolás. Európa nyugati részén kultúrája van a felnőttek körében a - talán - élethosszig tartó mozgásnak. Magyarországon egyelőre többet beszélünk erről, mint amennyit teszünk magunkért.
Nógrád megyében elsőként vállalkozunk arra, hogy az ‘utánpótláskorú sportoló’ címet a gyerekek mellett azok a felnőttek is viselhessék, akik éppen most döntenek életminőségük alakításáról. Fitt felnőttek nélkül jól elvégzett munka sem lehetséges, tiszta fej nélkül jó döntések is nehezebben születnek. A 222 Sport Alapítvány azért dolgozik, hogy támogassa a környék sportolóit, elsősorban a bringások számára nyújtson exkluzív szolgáltatásokat.
Nekünk a sportolással jobb a közérzetünk, megküzdünk a magunk határaival, felfedezés és verseny is. Amit mi kaptunk a sporttól, azt szeretnénk megosztani. Van tehát számos érvünk a sport mellett, talán 222 is.

Golyán Szilárd alapító | Házy Attila kurátorSZÉP EMLÉK

2019. JÚNIUS 13. | BALASSAGYARMAT


Tour de Hongrie

Délelőtt szakaszfelvezető kerékpáros programok mindenkinek, délután koncert és élő közvetítés

 Tour de Hongrie RÓZSA BALÁZS ÉS LOVASSY KRISZTIÁN EGYÜTT DOLGOZTAK BALASSAGYARMATÉRT

2019. JÚNIUS | MAGYARORSZÁG

Amikor megtudta, hogy szülővárosa is rajtváros lesz a 2019-es Tour de Hongrie versenyében, erőt kapott a hírtől a balassagyarmati Rózsa Balázs, aki aztán  csak arra koncentrált, hogy olyat mutasson a közönségnek, amire sokan fognak emlékezni. A Nógrád megyei országúti bringás már évek óta remek kapcsolatban, talán baráti viszonyban áll Lovassy Krisztiánnal. Lovassy, aki korábban a Tour de Hongrie sztárjaként vált országosan ismertté, idén egyedüli magyarként nyert szakaszt. Balázs vele dolgozott együtt a versenyen, egymást segítve igyekeztek jobbnál jobban a figyelem középpontjába terelni magukat. Ők ketten voltak azok, akiket a nézők hosszú ideig azért nézhettek a tévé közvetítésében, mert többször is előreszöktek a mezőnytől. Rózsa a luxemburgi Differdange-GeBa csapatának tagjaként, Lovassy a magyar nemzeti válogatott versenyzőjeként, egymás ellenfeleként tekert, de az az ügy, hogy Rózsa Balázs bizonyítási vágyához Krisztián partner volt, több mint tiszteletre méltó.


A VÁROSBÓL ELUTAZÓK AZ ENERGIAITALRA ESKÜSZNEK

2019. JÚNIUS | BALASSAGYARMAT

A Tour de Hongrie előtt néhány nappal hulladékgyűjtést szervezett a 222 a balassagyarmati versenyszakasz első 3 kilométeres útvonalára.

12 lelkes segítőnk 26 zsák szemetet szedett össze a 22-es út mentén a városi kórháztól a Fekete-vízig terjedő részen. Megfigyeltük, hogy az út várost elhagyó oldala melletti árkában nagyon sok energiaitalos doboz hevert, a másik oldalon szinte semmi. Az italt nagyon szeretik az autósok, ezt bizonyítja az is, hogy egyikük a hulladékgyűjtés közben is hozzádobott egy félig telt, hideg, kólás palackot az egyik segítőnkhöz. 

Köszönjük a szemeteszsákokat, a kesztyűket és a mellényeket a Magyar Közút Nonprofit Zrt-nek! A hulladékot a közútkezelő szállította el a lerakóba.NEKED AJÁNLJUK

2019. JÚLIUS 6-28. | BALASSAGYARMAT

Tekerj velünk a Tour de France alkalmából!

A francia országúti kerékpáros versennyel azonos napokon mi is a profikkal tekerünk! A Tour de France napi etapjainak 20%-át teljesítjük, a túrához bármikor lehet csatlakozni.

Kezdőknek is ezt ajánljuk, válassz Neked megfelelő napot és távot, kezdd el most a bringázást, velünk!

Balázskagyarmat, Civitas Fortissima tér, Golyán Kerékpár - itt a rajt minden nap!

 Részletek itt! 


A KÖVETKEZŐ

2019. SZEPTEMBER 14. | ILINY

Megafon Földrengető XCM

Szezonzáró hegyikerékpáros maraton a Cserhát földrengésekkel sújtott területén. Baráti fogadtatás, pénzdíjas küzdelem, tárgynyereményes elismerések. Tavaly rendeztük az elsőt, most jön a következő futam!

 Földrengető XCM 


EZ MÁR VOLT

2019. MÁJUS 1. | DIÓSJENŐ


222 Börzsöny Ásza kerékpáros hegyi időfutam verseny

Szezonnyitó országúti bringás hegyi időfutam a Börzsöny 14%-os meredekségű aszfaltútján. Elégedett versenyzők és elégedett szervezők vesznek részt a rendezvényen, örömmel jönnek és örömmel mennek tovább. Pénzdíjas, tárgynyereményes összecsapás néhány perc alatt. Ez mindenkinek jó.

 Börzsöny Ásza